понедељак, 27. март 2017.

Tajna mladosti lica




Masažom umesto botoksom do lepog lica.
Koža našeg lica krije pedeset sedam mišića. Lice je naša karta kojom se razlikujemo, iskazujemo emocije, po kome nas pamte. S godinama, koža gubi elastičnost, a masno tkivo se smanjuje. Menja se izgled lica: nos postaje duži ili širi, krajevi usana se spuštaju na dole, obrve i kapci se opuštaju, javljaju se podočnjaci, otoci, usne postaju tanje, javljaju se bore i opuštena koža na vratu.

Da li je odlazak kod plastičnog hirurga jedini spas radi postizanja mladosti lica?

Ima leka i na drugoj strani. Onoj prirodnoj. Ipak to zahteva ne da legnete na sto i da vas neko "dotera", već da radite na samima sebi. Kao sto znate da zdrav život podrazumeva zdravu ishranu i vežbanje, treba da znate da u svakodnevni plan uključite i lice, ono po kome ste jedinstveni i po kome vas pamte, iako ime i zaborave.

Odvojite za sebe, petnaestak minuta dnevno, najbolje ujutru ili uveče (dok gledate tv). Očistite lice, uzmite ulje koje vam prija, kokosovo, bademovo, maslinovo(ima ga u apotekama u bočicama) ili masnu noćnu kremu(najbolje iz apoteke bademovu) i krenite u svet masaže. Savet: pre i posle masaže preći preko lica tuferom sa ružinom vodom.Već posle par puta, to će postati rutina, a posle par nedelja, primetićete promene.



Ako uz ovu masažu, primenjujete, bar dva do tri puta i yoga vežbe za lice, eto zagarantovanog uspeha.

Vežbe kao tajna mladosti lica





Нема коментара:

Постави коментар